Indicatoren op houten schuttingen u moet weten

Op mogelijkerwijs het leukste plekje met Nederland vindt u deze beeldschoon gelegen vrijstaande recreatiebungalow op ons bosperceel aangaande maar liefst 1900 m² (vloer kan zijn erfpacht).

Mantelzorgwoning aanschaffen? De mantelzorgwoningen bestaan er in al die soorten en maten. U bepaalt bij Bulko Holland zelf een indeling, uitvoering en afwerking. De gemaakte keuzes bepalen een prijs met een woonhuis.

Prijs: Op aanvraag Reeks slaapkamers: 2 Dit chalet moet u dan ook gezien hebben! Ons hete ligging aan een vijverpartij met verschillende vissoorten. Een vijverpartij komt tegelijk weer retour in persoonlijk tuin.

Regio je ons houten overkapping, hou ook rekening betreffende een functie met het hout. Zorg dat er afdoend speling overblijft.

Op een schitterende locatie in een bossen betreffende de Veluwe gelegen eenvoudige vrijstaande recreatiewoning op een perceel met 810 m² persoonlijk vloer.

Bij architectuur gemaakt karakteristiek herenhuis (voormalige burgemeesterswoning) met vrijstaande dubbele garage. Riante woonruimte betreffende zo 1000 m3. Daar zijn veel authentieke en originele details aanwezig in de woning.

de prachtige sauna. Een keuken is enorm algeheel ingericht betreffende ons vaatwasser,oven en magnetron en van een keukentafel heb jouw ons schitterend uitzicht aan de vallei. Daar is ons ruime parkeergelegenheid ook voor dit huis als onder bij een saunaruimte.

Op een opwindende en rustige locatie gesitueerd royale vrijstaande semi-bungalow met inpandige garage en ons zo vrij gelegen perceel aangaande 753 m2.

Hoogwaardig afwerkingsnivo en inzet met kwalitatieve materialen. Met de achterzijde is een woonhuis royaal uitgebouwd hetgeen een verrassende leefruimte biedt.

Een hoofdbouw is volkomen onderkelderd en op een verdieping zijn vijf volwaardige slaapkamers, allen voorzien aangaande ons vaste wastafel met koud en lauw stromend water alsmede meer informatie ventilatie met suskast.

Landgoed Ruighenrode is gelegen in de milieu- en bosrijke omstreken met Lochem. Het park heeft faciliteiten zoals een receptie, grand café, recreatievijver en ons speelparadijs. In de directe omstreken aangaande een subtropisch zwemparadijs en ons golfbaan.

Een houten mantelzorgwoning kan zijn ons helemaal tijdelijke woonhuis behalve de huis. Zo wonen uw ouders en geliefden voor u dan ook in de buurt maar toch geheel alleen!

Karakteristiek en riant halfvrijstaand herenhuis "jaren dertig hip" met vrijstaande garage en een heerlijke royale tuin (360 m2) betreffende zonneterras. Mooie living met erker en openslaande tuindeuren alsmede vier volwaardige slaapkamers.

Royaal uitgebouwde tussenwoning betreffende verrassend heel wat leefruimte (ca. 455 m3) en een garage / berging. Onderhoudsarme tuin op het zonnige zuidwesten met ons vrije achterom naar de garage. Royaal uitgebouwde woonkamer en keuken. Fraaie zolderverdieping door de kwalitatieve dakopbouw.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op houten schuttingen u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar